Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies JOAN REIG & REFUGI, ...

AMB EL SUPORT DE:
 

27/07/2016

[Tornar]

JOAN REIG & REFUGI, EN CONCERT, CLOURÀ ELS ACTES DEL PRIMER CAP DE SETMANA DE FESTA MAJOR.

A gaudir de la Música a Belltall!

El diumenge 14 d’agost a 2/4 de 7 de la tarda a la nova Plaça de Sant Joan de Belltall, un concert a càrrec de JOAN REIG & REFUGI que ens interpretaran VIATGE A ÍTACA.

El bateria dels PETS, músic pioner del Rock Català ens presentarà un nou projecte musical amb REFUGI una revisió del mític disc de LLUÍS LLACH “VIATGE A ÍTACA”

El record de l’èxit del concert de la darrera Festa Major no ens ha frenat i ens volem superar i aconseguir aquest any un èxit similar o si és possible superior, l’espectacle del JOAN REIG & REFUGI creiem ho aconseguirà. NO HI FALTEU!

 

 

Però hi ha altres moments de la Festa en aquests primers dies a Belltall on podem gaudir de la Música i l’Espectacle. El divendres, després del sopar a la sala, NIT D’ESPECTACLE AMB JORDI CATALÀ gaudirem d’havaneres, rumba, rock i un seguit de boniques cançons que faran les delícies dels presents.  El dissabte a les 8 del vespre a la Sala EL BALL DE FESTA MAJOR tres hores de Música per ballar i escoltar amb ANDREUS TRIO que ho faran possible.

 

 

ANEM-HI US HI ESPEREM!

I ELS JOVES? No els podem oblidar han de tenir el seu espai musical per tant a 2/4 de 1  de la nit, a la Sala de Belltall trobaran LA DISCO MÒBIL “SKLAT” per moure’s fins la matinada.

EP JOVES I NO TANT JOVES s’hi ha d’anar des del principi fins al final.

BONA FESTA MAJOR I A GAUDIR DE LA MÚSICA