Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies EN LLUÍS JUTGLAR CL...

AMB EL SUPORT DE:
 

28/07/2016

[Tornar]

EN LLUÍS JUTGLAR CLAVÉS, SERÀ L’ENCARREGAT DEL PREGÓ I DE LA CLOENDA DE LA FESTA MAJOR DE PASSANANT I BELLTALL 2016

El dissabte 20 d’agost a dos quarts d’una del migdia a la Sala de Plens del Consistori de Passanant i Belltall podrem gaudir del PREGÓ.

En Lluís Jutglar Calvés, “PEYU”, serà el pregoner d’enguany, se li presenta un gran repte superar a tots els pregoners que vàrem tenir les Festes Majors passades, però segur que ho aconseguirà. Aquest gran còmic i persona mediàtica podrà oferir-nos per mitjà de la seva sàtira i les seves paradoxes un anunci esplèndid dels actes de la Festa Major del 2016.

 

 

No hi falteu! Perquè com sempre serà un gran moment de joia i plaer per seguir gaudint de LA FESTA. Fins aleshores!

 

 

 

I diumenge, com a cloenda de la Festa, i com ja és tradició TEATRE aquest any de la ma del nostre pregoner EN PEYU.

EN PEYU I EN DANI és un recull de textos que en PEYU ha anat guardant al llarg de la seva trajectòria i que tot TALLANT I ENGANXANT n’ha construït un espectacle que el diumenge 21 d’agost a les vuit del vespre a la Plaça Major de Passanant en podrem gaudir. Hi trobarem un escenari on hi desfilaran dos personatges EN PEYU i el seu tècnic EN DANI. Aquesta obra és l’humorista en estat pur ELL, UN MICRO I UN TÈCNIC I.....

Com diuen ells mateixos “No li busquin ni un principi ni un final, simplement gaudeixin”

Mentre EN PEYU fa el seu monòleg EN DANI EL TÈCNIC que amb pocs recursos, però amb molt bon enginy creen una hora de riures que no us podeu perdre.

US ESPEREM!... COM MÉS SEREM, MÉS RIUREM.

OLETÚ! OLETÚ! DE FESTA MAJOR.