Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies PREPAREU-VOS! LES AC...

AMB EL SUPORT DE:
 

22/07/2016

[Tornar]

PREPAREU-VOS! LES ACTIVITATS INFANTILS, PROTAGONISTES DE LA FESTA MAJOR DE PASSANANT I BELLTALL 2016

Festa Major temps on sempre volem que tots, petits i grans, joves i no tan joves, puguin trobar el seu espai. És per això que hem programat un grapat d’activitats, on malgrat sent el focus inicial  els infants, tota la resta també en podran gaudir acompanyant-los en la seva participació.

Ens esperen 5 dies de Festa on els més menuts, cada dia, poden trobar aquell acte o espectacle pensat per ells. I per començar la Festa el divendres 12 a 2/4 de 6 de la tarda a la Plaça de les Escoles de Belltall ELS JOCS TRADICIONALS organitzats pel joves del poble i després la ja esperada XOCOLATADA.

 

Ja som a dissabte i començarem amb un CERCAVILA pel nucli de Belltall a càrrec del grup ROVELL D’OU que tal i com es presenten ells mateixos “ROVELL D’OU des del 1977 fent feliços als més petits i als més grans” per finalitzar a la Plaça de les Capelles de Belltall amb un ESPECTACLE INFANTIL AL CARRER portat a terme, també, pel GRUP ROVELL D’OU que com cada any promet fer content a tothom tot fent gana pel Dinar de Festa Major.

 

Ja som a diumenge, hem ballat i gaudit de la música la darrera nit, ara toca que ho facin els infants, arriba EL PARC INFANTIL amb un munt d’inflables, però aquest any una novetat no hi ha trenet, però sí  que AL FOSSAR DURANT EL MATÍ, la mainada podran PASSEJAR AMB PONIS. Què bé! Al migdia EL POPULAR VERMUT i  a la tarda podran seguir gaudint dels INFABLES fins l’hora del Concert.

 

Encara ens resten dos dies per gaudir de la Festa Major el dissabte 20 a Passanant a les 5 de la tarda EL JOC GEGANT DE L’OCA.

 

Arribem al darrer dia el diumenge 21 i cal que estigui farcit d’espais on els més menuts puguin gaudir força per poder, així, acomiadar de forma esplèndida la Festa. Al matí a Passanant a partir de les 11 del matí EL TOBOGAN GEGANT I MOLTS INFLABLES que faran gaudir de valent mentre fem gana per dinar, però no s’ha acabat a la tarda estem cridats a participar a un taller preparat per L’OBRADOR LÙDIC on ens convidaran a construir un circuit de canals i canalons perquè corri l’aigua i..... acabem reposant forces BERENANT COCA AMB XOCOLATA per poder gaudir a continuació de l’Espectacle Teatral.